[QUOTE]Oryginalnie wysłał gryzonko:
[qb] [QUOTE]Oryginalnie wysłał smarek:
[qb] [QUOTE]Oryginalnie wysłał gryzonko:
[qb]Misiu mam dla ciebie zajebistą bluze ze skóry leoparda ( nie puma ale zawsze). Jest troche zakrwawiona, co sprawia wrażenie czerwonych wstawek. Wieczorem moge sprayem wy****ć na plecach pogrubioną kursywką napis POLSKA (jak wolisz Poland to daj znać).
Co do ceny na pewno sie dogadamy.
pozdrawia Kwiasior Junior ze miasteczka Smarkowo Zdroje
ps. jeeeeee bedzie kasiora na jabole

iwo: [/qb][/QUOTE]Dzięki za informacje ale chyba raczej nie skorzystam. A jak chcesz na wino topowiedz gdzie mieszkasz a przyjade i wrzuce ci coś do czapki żebyś nie zdychał z głodu i nie musiał jak dzikis polować żeby coś zerzreć. Aha a ja mam zeszłotygodniowy chleb, jak coś to moge c podesłać jeszcze nie jest suchy całkowicie. Pozdrawim[/qb][/QUOTE]hohooho kolega burżuj. Panicz chce koniecznie orginalną bluzę, a i moze jescze coś na bełta rzuci. Dobra skoro nalegasz to ci potem wrzuce namiar na komóre do jednego górala co fajkami w Niemczech handluje.Może jak kupisz od niego z 4 kartony to ci tą bluze gratis dorzuci?[/qb][/QUOTE]Mam prośbę, jeżeli nie chceszmi pomóc to nie zaśmiecaj tutaj swoimi idiotycznymi wpisami i nie zachowuj się jak półgłówek.