Uzytkownik FSevEn
http://www.mecz.pl/forum/ubbthreads.php?ubb=showprofile&User=1851Tu sa screeny co i jak:
+
Uzytkownik najprawdopodobniej juz wyszedl z forum, przed banem chcialbym jeszcze przeczytac co ma do powiedzenia

Wiec jak mozna to prosze go nie banowac jeszcze(jak chcecie panowie), a ludzie ktorzy chca sie wymianiac niech wezma to pod uwage
--------------------------------------------------------------
Jeszcze zeby nie bylo, ze dopiero teraz mi sie przypomnialo tu cyctat z mojego postu z dnia 14.12.2006:
"Minelo juz troche czasu, nie mam zadnego znaku od Fseven! Z tego co zauwazylem nie ma go na forum oraz na gg juz od pewnego momentu, licze, ze jak wroci wszystko sie wyjasni, ale na wszelki wypadek chcialem wszystkich poinformowac aby uwazali na uzytkownika: Fseven"---------------------------------------------------------------
Dobra tak jak przypuszczalem Fseven opuscil forum tak jak to mialo miejsce wczesniej, prosze o bana dla tego uzytkownika. Prosba jeszcze do osob udzielajacych sie na innych forach na ktorych tez jest mozliwosc wymian miedzy uzytkownikami aby ostrzegly przed wymianami z tym mailem:
frodo7777@o2.pl - nie wiem czy dalej takiego uzywa ale na wszelki wypadek lepiej uwazac.
----------------------------------------------------------------
Jeszcze tu na wszelki wypadek nr konta:
- 87 1060 0076 0000 3020 0156 6689
- Dawid Piotr Kądziela SZKOLNA 53 26*411 RUSINÓW
----------------------------------------------------------------
Uzytkownik
FSevEn zobowiazal sie uregulowac dlug. Termin mija w piatek. Jak sam napisal nie ma zamiaru nikogo oszukiwac, wiec dajmy(ja oraz moderatorzy) mu czas do piatku.